Vermogensbegeleiding bij Neemjeoverwaardeop.nl
Het op de juiste wijze ontwikkelen van uw vermogen is onlosmakelijk verbonden aan de levenswensen en doelen die u heeft. Het is niet iedereen gegeven om verstand te hebben van alle financiële zaken. Wij zijn graag uw coach op dit gebied.

Bij Neemjeoverwaardeop.nl bieden we een fundamenteel ander type financiële planning. We bieden een planning die alle aspecten van uw leven meeneemt. Een planning die rekening houdt met uw gewenste levensstijl vandaag, morgen en in de toekomst. Vermogensvorming is daar een wezenlijk onderdeel van. Wij houden samen met u de ontwikkeling van uw vermogen nauwlettend in de gaten en gaan met u in gesprek als dat nodig is.

Het plannen voor morgen begint vandaag
Als uw financieel begeleider informeren wij u graag over de algemene mogelijkheden en risico’s van beleggen. Wij helpen u niet alleen met het continu monitoren van uw financiële doelstellingen, maar voelen ons ook verplicht om u te helpen in het vinden van de juiste partij om uw vermogen onder te brengen.

Voor advies over de invulling van uw beleggingsportefeuille werken wij samen met een hiertoe bevoegde vermogensbeheerder. Uiteraard is onze keuze voor deze vermogensbeheerder zeer weloverwogen gemaakt. Professioneel vermogensbeheer vergroot uw kans op een rendement dat aansluit bij uw verwachtingspatroon.

De belangrijkste criteria waarop wij vermogensbeheerders beoordelen zijn bijvoorbeeld : onafhankelijkheid, risico, kosten en professionaliteit. Maar wij vinden de mogelijkheid om de resultaten te meten, een heldere communicatie met klanten en kosten ook belangrijk voor u.

Op basis hiervan hebben wij gekozen voor NNEK. Het bedrijf NNEK bestaat ruim dertig jaar en heeft geen eigen beleggingsfondsen. Daarmee is zij onafhankelijk en zeer ervaren in het vinden van de beste beleggingsfondsen die wereldwijd beschikbaar zijn. Met hun dienst NNEK Vermogensbeheer profiteert u van een professionele, wereldwijde spreiding via beleggingsfondsen in alle vermogensklassen. NNEK Vermogensbeheer is voor de belegger die kiest voor een verantwoorde manier van vermogensopbouw, met een sterke focus op het behalen van uw einddoel.

U kunt daarmee doelbewust, maatschappijbewust en prijsbewust uw vermogen opbouwen.

Contact!

Heb je vragen dan staan we voor je klaar via chat of mail. Wil je telefonisch contact? Dat kan ook, maak in dat geval een telefonische afspraak via de chat.